Всі секрети ідеального сніданку у ліжко - Smak.ua

Всі секрети ідеального сніданку у ліжко

Сніданок в ліжко - це не їжа, це атмосфера! Настрій на увесь день, турбота та приємні емоції.
Всі секрети ідеального сніданку у ліжко - Smak.ua

Більшість з нас вважає їжу в ліжку поганим тоном. Трошки дивно їсти тільки-но розплющивши очі, не вмиваючись і не переодягнувшись до столу. Але багато в глибині душі плекають думку про той день, коли близька людина розбудить посмішкою, принесе до спальні каву та здивує гарно сервірованим підносом з апетитним сніданком, що створює особливу магію з самого ранку.

Читай также: 5 полезных завтраков на каждый день

Як організувати ідеальний сніданок

Щоб здивувати, подарувати море захоплень та посмішок близькій людині треба знати декілька нюансів як подавати сніданок у ліжко. Адже основне це не їжа, а те, що можна нею виразити!

1. Концепцію сніданку краще продумати з вечора. Уранішня трапеза в ліжку зобов'язана бути стильною, акуратною, гарно поданою, а нашвидку порубаний салат і "голий" тостовый хліб, нарізаний на фабриці, очікуваного враження не справлять.

2. Встати раніше. Щоб приготувати сніданок в ліжко, треба хоч би на півгодини раніше встати - немає нічого сумнішого, ніж узяти в руки піднос з їжею і, обернувшись, щоб йти в спальню, виявити на порозі кухні того, кому призначається сюрприз.

3. Столик для сніданку - це не просто приємна деталь інтер'єру. Це зручно, практично і дуже корисно. Тримати посуд на колінах або тягнутися за нею до прикроватного столика безглуздо і незручно - сніданок у ліжку повинен приносити млість та розслаблення.

4. Не обов'язково - багато. Краще менше, але стильно, витончено і від душі. Не варто заставляти піднос численними тарілочками із закусками, блюдцями зі всілякими солодощами і мисками з варенням. Сконцентруйтеся на основній ідеї, її і розвивайте. Іноді досить оригінально подати пару круассанів, які обожнює ваша половинка, доповнити їх чашкою кави - і неймовірний у своїй лаконічності, гарний, смачний, найчудовіший з усіх можливих сніданків готовий.

5. Приємні дрібниці, якими радуєш себе не щодня, варто включити в меню для сніданку, принесеного в ліжко. Шматок перламутрового брі з оксамитовою кірочкою, гроно солодкого винограду не в сезон, невелика піала з горішками і сухофруктами - такі деталі створюють настрій і запам'ятовуються найбільше, хоча і не є центральними фігурами в загальній грі.

6. Мила листівка, невитіювата записка, листок з парочкою теплих слів - не нехтуйте деталями, вони, як частини пазлу, складають загальну картину романтики, затишку, тепла.

7. Квіти! Це мало не найголовніша річ в усьому романтичному ансамблі, без неї сніданок не зазвучить потужними акордами любові та радості, ніжності й турботи. Звичайно, краще, якщо вам вдасться підібрати букет в тон загальної колірної наповненості їжі, але і парочка зворушливих кульбаб або наївна гілочка верби теж непогано впишуться в загальну картину.

Для меню сніданку в ліжку можна підібрати масу ідей. Зварені яйця, сервіровані з декількома листочками салату, прикрашені яскравими кульками ікри - це смачно і ситно. Улюблені сосиски, злегка обсмажені і викладені романтичним серцем, доповнені свіжими овочами і травами, - грунтовно та упевнено. Хрусткі тости у супроводі ряду баночок з різними соусами, джемами, варенням і шоколадно-горіховими пастами - це весело і затишно. Тонкі млинчики, декоровані свіжими ягодами та фруктами - барвисто і оригінально. Все що ви забажаєте! Головне їжа має бути легкою, гарною та дарувати настрій!

Читай также: Вкусная идея к завтраку: чуррос с горячим шоколадом

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Слушать 'Lounge FM'
Сервировка
Как украсить стол к Вербному воскресенью
Вербные ветки являются одним из главных атрибутов и символов Вербного Воскресенья.
Как украсить пасхальный стол: оригинальные идеи
Вкусные блюда не столе – это только небольшая часть того, что нужно для хорошего праздника. Вариант с компанией, думаем, и без того беспроигрышный. В данном случае декор стола – то, над чем стоит поработать.
Як прикрасити великодній стіл: 4 класні їстівні ідеї
Великдень - світле свято, яке дарує можливість порадувати і своїх близьких, і самих себе: різними смачними стравами, красиво сервірованим столом, яскравими святковими прикрасами.
Все материалы раздела
Как приготовить вкусные драники из кабачков
Как приготовить вкусные драники из кабачков
Это блюдо идеально подойдет для тех кто не любит овощи, например, для маленьких детей, так как эти нежные и вкусные ...
66
Вкуснейший орехово-сметанный соус: пошаговый рецепт
Вкуснейший орехово-сметанный соус: пошаговый рецепт
Вкус этого соуса оригинален и насыщен, он станет идеальным дополнением к мясу, рыбе и овощам.
24
Такая приятная - Клубничная диета: минус 2,5 кг за 4 дня
Такая приятная - Клубничная диета: минус 2,5 кг за 4 дня
Что может быть вкуснее и полезнее клубники? Эта ягода обладает огромным количеством полезных веществ, поэтому соблюдение ...
88
Фрикадельки по-македонски «Помидорка в бульоне»
Фрикадельки по-македонски «Помидорка в бульоне»
Нежные, ароматные тефтельки с томатами обязательно понравятся деткам, готовятся исключительно просто!
640
Датура махровая - ароматная королева сада
Датура махровая - ароматная королева сада
Необыкновенное растение, с огромными махровыми цветами-колоколами, которые раскрываются лишь на закате и источают ...
132
Клубничный Трайфл - простой и изысканный десерт за 15 минут
Клубничный Трайфл - простой и изысканный десерт за 15 минут
Отличный вариант легкого и вкусного десерта для дружеской вечеринки или романтического ужина. Уместным будет Клубничный ...
256
Блюда из спаржи: 7 лучших рецептов по версии SMAK.UA
Блюда из спаржи: 7 лучших рецептов по версии SMAK.UA
Спаржу не зря называют царицей овощей. Она является одной из древнейших овощных культур мира, которая когда-то ...
108
Сытный ужин: голубцы с рисом и сельдереем
Сытный ужин: голубцы с рисом и сельдереем
Сельдерей в сочетании с рисом, луком и капустой очень вкусен в качестве начинки для голубцов. Попробуйте и вы привнести ...
132
Вверх