Зірки телеканалу 1+1 своїми руками приготували для українців тонну їжі - Smak.ua

Зірки телеканалу 1+1 своїми руками приготували для українців тонну їжі

650 смаколиків та 100 літрів морсу приготували зірки 1+1 для гостей фестивалю Family Day
Зірки телеканалу 1+1 своїми руками приготували для українців тонну їжі - Smak.ua

В суботу, 2 вересня, у київському парку «Перемога» на фестивалі Family Day розташувався майданчик «Солодкий пікнік» з квітами, солодощами, фруктами, яскравим фотомайданчиком та подарунками. На самокатах приїхали ведучий «Сніданок з 1+1», народний кулінар Руслан Сенічкін, а також новий ведучий Єгор Гордєєв. Вони запросили до себе в гості авторку збірки рецептів домашніх десертів «Солодка неділя», улюблену ведучу шоу «Сніданок.Вихідний», турботливу матусю та дружину -  неповторну Валентину Хамайко, яка приїхала на майданчик на велосипеді.

 Діти з батьками, сімейні пари та шанувальники ведучих затишно розмістилися на мальовничому майданчику, створеному івент-агенцією «Crème Brûlée». Руслан та Єгор розповіли, яких сюрпризів та рубрик чекати від нового сезону Сніданку глядачам. А далі ведучі влаштували справжнє інтерв’ю їх колезі – Валентині Хамайко, авторці книги «Солодка неділя» та сертифікованому спеціалісту з пекарського мистецтва, яка навчалася у Великобританії.

«Саме на цьому місці рівно рік тому, презентуючи свою книжку («Сніданки в саду») я передав естафету нашій Валі. І ось всього за рік – Валя презентує тут вже свою книжку десертів!», - зауважив Руслан Сенічкін.

 У своїй книзі Валентина ділиться 58 рецептами родинних десертів, яких вистачить, аби кожної неділі радувати рідни новим смаколиком, що відповідає сезону та українським святковим традиціям. Наприклад, на вересень Валентина пропонує «Тарт з грушею», «мовий пиріг», «святковий торт з годами», «Шоколадно-медовий торт», а також «Вівсяне печиво» до школи. А на грудень припали «Домашні цукати», «Лимонний кекс», «Штолен», «Імбирне печиво» та «Торт з карамельним кремом». Всі охочі мали змогу особисто задати питання ведучій та дізнатися все найцікавіше про зіркову книжку. Найбільше Валю запитували діти – вони вишикувались в чергу перед Єгором Гордєєвим та наперебій ставили мільйон питань: Який рецепт у книзі найсолодший? Який найкисліший?. Всі, хто задавали питання, отримали корисні подарунки від «Прованс» - вишукані кухонні аксесуари з квітковим візерунком та мереживом, а також саджанці малини і лохини від «Брусвяна». Автором найкращого питання стала глядачка Лариса Іванівна, яка запитала Валентину про борошно, яке вона зазвичай використовує у приготуванні кулінарних шедеврів – саме вона отримала Сертифікат на відвідування залаштунків прямого ефіру «Сніданок.Вихідний», а також книжку «Солодка неділя» з автографом автора. Після офіційної презентації Валентина пригостила всіх гостей ароматними ватрушками, домашніми рогаликами з горіхами та курагою, а також смачними трикутничками з джемом за рецептами з її книги. Тож без подарунку не залишився ніхто - 600 смаколиків змели за лічені хвилини!

Читай также: ТОП-10 самых популярных книг в мире

Також Валентина підготувала для всіх гостей кулінарний майстер-клас. Разом із шеф-кондитером і шоколатьє Дмитром Дударенком на очах у гостей вони наживо приготували вишуканий десерт крем-брюле, поділилися детальною технологію приготування, а потім і пригостили ним усіх присутніх. Здається, смачний пікнік не залишив нікого байдужим, адже черга за книгою з автографом Валентини Хамайко простяглася на декілька годин.

На фіналі заходу гостей чекали розваги від дитячих аніматорів Гарі Поттера та Герміони від студії «Квестманія»

Валентина Хамайко ділиться враженнями: «Мені надзвичайно приємно було побачити стільки гостей презентації. В цій книзі я ділюсь з усіма частиною свого життя, рецептами, що перейшли до мене від бабусі та мами, а також і авторськими надбаннями. Я щаслива, що цей вихідний день ми провели разом. І раджу всім започаткувати прекрасну традицію недільного сімейного чаювання з домашньою випічкою. Розкривайте книгу і готуйте разом зі мною».

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Слушать 'Lounge FM'
Афиша мероприятий
Куда пойти в Киеве 19-20 мая
Впереди выходные, а это значит, что время отдыхать, узнавать новое, удивляться, пробовать новые вкусы и, конечно же, весело проводить время. Где это можно сделать в столице, подскажет любимый портал.
Фестиваль Made in Ukraine приглашает в гости: ярмарка, угощения и эко-лекции
28-29 апреля на Контрактовой площади - сердце Подола, фестиваль Made in Ukraine ждёт вас.
WineMap TV – програма, що поглибить ваші знання вина, не пропустіть
З 20 квітня на 5 каналі стартує цікавий відеопутівник у світ винa. Сидячі вдома, ви поринете у світ виноробів, познайомитесь з туристичними винними маршрутами та зможете краще розбиратися у винах.
Все материалы раздела
Готовим в духовке: Голубцы с мясом и грибами под соевым соусом
Готовим в духовке: Голубцы с мясом и грибами под соевым соусом
Ароматные и невероятно вкусные голубцы с мясом и грибами никого не оставят равнодушным! Это сытное блюдо в отличие от ...
7
Серебристо-зеленая ель Биколор: особенности выращивания
Серебристо-зеленая ель Биколор: особенности выращивания
Вечнозеленая ель очень эффектно смотрится в любое время года. Это растение удачно сочетает высокую декоративность и ...
30
Торт-мороженое "Афины" - с бисквитом и ягодами
Торт-мороженое "Афины" - с бисквитом и ягодами
Безусловно этот вкусный освежающий десерт станет изюминкой летнего праздничного стола.
62
Творожная паста с зеленью для бутербродов (за 10 минут)
Творожная паста с зеленью для бутербродов (за 10 минут)
Сытная творожная закуска придется по вкусу всем любителям молочных продуктов. Ее можно намазывать на хлеб как паштет. ...
155
Как приготовить вкусные драники из кабачков
Как приготовить вкусные драники из кабачков
Это блюдо идеально подойдет для тех кто не любит овощи, например, для маленьких детей, так как эти нежные и вкусные ...
66
Вкуснейший орехово-сметанный соус: пошаговый рецепт
Вкуснейший орехово-сметанный соус: пошаговый рецепт
Вкус этого соуса оригинален и насыщен, он станет идеальным дополнением к мясу, рыбе и овощам.
24
Такая приятная - Клубничная диета: минус 2,5 кг за 4 дня
Такая приятная - Клубничная диета: минус 2,5 кг за 4 дня
Что может быть вкуснее и полезнее клубники? Эта ягода обладает огромным количеством полезных веществ, поэтому соблюдение ...
88
Фрикадельки по-македонски «Помидорка в бульоне»
Фрикадельки по-македонски «Помидорка в бульоне»
Нежные, ароматные тефтельки с томатами обязательно понравятся деткам, готовятся исключительно просто!
640
Вверх